Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024.Квітень.19, 00:15

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 19 » Шкільний благодійний ярмарок
21:47
Шкільний благодійний ярмарок

Гамірно, весело, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як проходить, другий рік поспіль,  шкільний благодійний ярмарок у Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовану вдома, – дбайливо  загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, працівникам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Відбувся ярмарок у приміщенні школи, де всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі товари, а покупцям – розглянути та вибрати для себе щось цікаве.

Участь у благодійному ярмарку традиційно взяли всі класи школи. Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – випічка, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з повидлом, сирники, пиріжки. Хоча були в сортименті й звичайні «несолодкі» страви – вареники, канапки у найнеймовірніших варіаціях.

Активними продавцями були всі учні, продаючи та рекламуючи свій смачний товар.  При цьому і дорослі, і юні продавці ретельно дотримувались усіх санітарно-гігієнічних норм, – продавали усі лише в одноразових рукавичках, застосовували одноразовий посуд, серветки. Слідкували за дотриманням необхідних вимог гігієни і медична служба та адміністрація. А загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи.

 

 

Кошти, які вдалося зібрати, були розподілені адресно: на допомогу воїнам-землякам АТО та дівчині, за для  життя якої вимагається операційне втручання.

Взагалі, благодійні заходи у школі відбуваються постійно. Так, з початку року учні спільно з батьками закуповували медикаменти,збирали продукти, концервацію для потреб солдат, досі триває акція із збору пластикових кришечок для виготовлення протезів, – це робить кожен клас, намагаючись принести якнайбільше.

– Наші діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб та проблем інших, – наголосила Валентина Миколаївна Удовиченко.

  

 

Переглядів: 783 | Додав: v1ct0r1a | Теги: ярмарка, ато, школа, благодійність | Рейтинг: 2.0/1
Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024