Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 2024.Квітень.25, 05:08

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »

Дев'ятого травня біля пам’ятника Скорботної матері відбувся мітинг, присвячений вшануванню воїнів ІІ Світової війни. Учні школи, попри несприятливі кліматичні умови, віддали данину пам'яті загиблим героям. Звучали слова вдячності  учнів 10 класу на честь переможців за їх великий подвиг і героїзм, відвагу та мужність, за Перемогу! 

Переглядів: 278 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Травень.12

Відновлюємо традиції святкування Великодня. Цілий тиждень діти готувалися аби створити цілу виставкову галерею з писанок, мальованок, бісерок, дряпанок, мотанок. Скільки фантазії, праці  вкладено у ці маленькі шедеври. 

 

Переглядів: 225 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Травень.04

Традиційний день зустрічі випускників відбувся 30 квітня у стінах рідної школи. Як і завжди привітні посмішки, спогади, вітання, слова вдячності на адресу вчителів і побажання зберегти традицію аби зустрітися знову. До зустрічі через п’ять років, дорогі випускники! Нових, вам, вражень та досягнень!

 

... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Травень.03

Заохочуємо дітей до постійного самоконтролю за дотримання норм ввічливості в школі, вдома і поза школою: вчимося спілкуватися з ровесниками та дорослими; показуємо перевагу доброти, чуйності над байдужістю, доброзичливої атмосфери в класі, манери культурної поведінки, навички і звички «хорошого тону» - таким має бути майбутнє покоління українців. З таким гаслом для початківців провела захід Яхонтова Т.Я.  зі своїми підопічними 2Б класу.

 

 

Переглядів: 256 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Квітень.14

Команда «Водограй» стала учасником районного етапу конкурсу-огляду екологічних агітбригад, в якому отримала почесне ІІ місце з чим їх і вітаємо. Підготувала команду вчитель біології Борсук О.О. Питання екології – болісна тема як для України, так і для нашого селища. Учні закликають і дітей, і органи місцевого самоврядування не просто звернути увагу, а діяти.

Переглядів: 262 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Квітень.06

23.03.2019 року команда спортсменів Скороходівської школи взяла участь  в обласних змаганнях з легкої атлетики під  керівництвом Ільченка М.К. Вітаємо переможців: І місце (стрибки в довжину з розбігу) – Жижиль Ірина 4Б кл., ІІ місця (естафетний біг 4х60м)- Литвин Валерія 5А кл., Кириченко Віта 6Б кл., Нос  Анна 7А кл., ІІ місце (біг 300м) - В'юнник Надія 8А кл, ІІІ місця – (естафетний біг) Жижиль Ірина 4Б кл., Морозова Марія 4Б кл., Якименко Анастасія 4Б кл., Межевова Владислава 4Б кл., Харченко Володимир 4Б кл., Скрипник Володимир 4А кл., Юхта Ростислав 5А кл., Котелевський Андрій 6Б кл. ,  (стрибки в довжину з розбігу) Матерновський Данило, Котелевський Андрій 6Б кл., (біг 300м) Литвин Валерія 5А кл., (біг 200м) Котелевський Андрій 6Б кл., Харченко Володимир 5Б кл. 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Березень.25

Вшанування пам’яті до дня народження великого українського поета, мислителя та художника учні 4Б класу  через красу та багатство рідної мови прагли донести у віршах, піснях дивовижне надбання України, патріота Т.Г.Шевченка. Захід підготувала Сєдова О.С. 

 

Переглядів: 268 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Березень.14

Міжнародний жіночий день у нашій школі відзначився красою дівочої коси. Поряд з посмішками та приємними словами від хлопців, дівчата почували себе королевами у цей день. Учні 10 класу та класний керівник Харченко Н.М. підготували для вчителів та працівниць школи святкове вітання на честь жінки, матері з пісням та танцями. Квітами та смаколиками колектив опорного закладу привітали депутат Полтавської обласної ради Віктор Мартиненко та голова громадської організації «Наша справа Полтавщина» Лариса Босенко.

... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2019.Березень.14

Кожна людина здатна зробити свій вибір в житті: йти чесним шляхом, заробляючи необхідні гроші, відмовляючи собі в багатьох задоволеннях і бажаннях, або вступити на шлях злочину у пошуках легкої наживи. Всім відомо, що красти, грабувати, ображати, битися - погано. На жаль, не кожен підліток, усвідомлює про скоєні ним протиправні діяння, які ведуть до тяжких наслідків, які важко виправити .  З метою профілактики злочинів та правопорушень серед неповнолітніх, виховання правової свідомості учнів у школі за сприяння відділу  «Чутівського бюро правової допомоги», а саме заступника начальника відділу  Турчина Анатолія Сергійовича у школі проведено захід  для учнів 9-11 класів. Разом з колегами  начальником Чутівського районного відділу ДРАФЦ ГТУЮ у Полтавській області  Фисун Тетяни Анатоліївни та старшого державного виконавця Чутівського районного відділу ДВС  ГТУЮ  у Полтавській ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.20

Ми живемо в прекрасному краї — Україні. Він славиться родючими землями з багатими врожаями, чудовою природою. Ми вивчаємо унікальні природні та кліматичні умови нашої країни. Високі шпилі Карпат, їх букові ліси, родючі землі центральної України, яскраве сонце кримських курортів — це все показали у своєму заході учні 9Б класу з класним керівником Пащенком М.М.
Але перш за все наш край відомий добрими працьовитими людьми. Що б не відбувалося — завжди українці відстоювали свободу і честь свого краю. У боротьбі з турками, польською шляхтою, німецькими окупантами вирішальну роль відігравав народ. Люди вважали за честь померти, захищаючи своїх рідних від ворога. Головне для кожного з нас — бути вірним своїй Батьківщині, бути її свідомим громадянином. Такою представили Україну учні 6А класу та Борсук О.О.  
У всі часи українцям були притаманні такі риси, як доброта, працелюбність, по ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.19

Без національної пам’яті немає майбутнього нації. Задля збереження історії трагічних сторінок про невинно убієнних українських селян у школі традиційно кожного року вшановуємо пам’ять безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей. Харченко Наталія Миколаївна разом з учнями 10 класу підготувала лінійку, суть якої зрозуміти жахіття страждань українського народу. Такі заходи допомагають виховувати в учнів особистісні риси громадянина України, патріотизм, викликають співчуття .

 

Переглядів: 359 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.19

На виконання розпорядження відділу освіти, культури, молоді та спорту «Про проведення акції «16 днів проти насильства» - 2018» з метою підвищення рівня поінформованості школярів до проблеми запобігання та ліквідації всіх форм насильства в усьому світі вчитель історії Вітко В.Г. та практичний психолог Листопад М.П провели інтегрований урок у 10 класі на тему: «Як подолати шлях від конфлікту до порозуміння». Визначили стилі реагування конфліктів у ігровій формі, ознайомилися з медіацією як методом добровільного врегулювання конфлікту за допомогою нейтральної сторони, провели тренінгові заняття у 7 – их класах з метою попередження булінгу на основі відео сюжетів, розглянули ситуативні вправи щодо відпрацювання навичок уникнення насильства з боку знайомої та незнайомої людини.

   ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.19

У бесіді з учнями восьмих класів бібліотекар Павлюк А.І. висвітлила тему здоров’я у контексті питання про важкі захворювання, а саме боротьба зі СНІДом . Запропонувала відеоряд сюжетів про толерантне ставлення до хворих недугою, загрозу та запобігання випадків зараження. Всі прийшли до однієї думки: здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя.

Переглядів: 287 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.19

Казкотерапія є одним з найефективніших психологічних методів у роботі з дітьми, розвиває уяву дитини, розширює її світогляд. Казкотерапія – це створення особливої казкової атмосфери, яка робить мрію дійсністю, огортає все навколо передчуттям дива, дозволяє дитині вступити у боротьбу зі своїми страхами і вийти з неї переможцем, а головне надає дитині почуття впевненості та захищеності. Даний метод  запровадили і в нашій школі, в ньому були задіяні всі початкові класи. Бібліотекар Павлюк А.І. запропонувала казку «Світлячок» авторки Дзвінкої  Горохкотушки. 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Грудень.16

13 листопада на базі Чутівської опорної школи  відбувся тренінг лідерів учнівського самоврядування за сприяння Полтавського обласного інституту післядипломної освіти, а саме методиста з виховної роботи Романенко А.М. та методистів Полтавського університету економіки і права. 

    

   

Переглядів: 327 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.27

Одну з дат пам’яті українського народу , яка має непросту історію, ми традиційно відзначаємо лінійкою, вшановуючи громадянську мужність учасників революційних подій у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості та утвердження в нашій державі демократичних цінностей.

Переглядів: 353 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.27

До  Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Гаркуша М.П. разом з учнями 8Б класу підготувала захід «Полтавщина – колиска талантів» про видатних співаків Полтавщини минулого та сучасності.   Левову частку в організацію свята  внесла музичний керівник Удовиченко О.А. та виконала пісню Р.Кириченко «Я козачка твоя».

 

Переглядів: 376 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.27

У партнерстві з районним бюро правової допомоги та його головним спеціалістом Анатолієм Турчином у нашій школі проведені бесіди з учнями 4-9 класів на тему булінгу у шкільному середовищі та відповідальність у випадках прояву агресії та цькування, про потребу поширення взаємоповаги та позитивного ставлення один до одного.

  

Переглядів: 395 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.18

Директор нашого закладу Удовиченко В.М.  подала заявку ГО "Наша справа Полтавщина" на участь у Толоці. 6 жовня педколектив, батьки, техпрацівники зібралися, щоб прибрати опале листя навколо школи та прилеглого парку, оформити шкільну клумбу. Школа отримала відзнаку як «Найініціативніша толока»  та сертифікат на 5 000 грн для придбання будівельних матеріалів. 
Педколектив школи, батьки  висловлюють щиру подяку керівнику ГО "Наша справа Полтавщина" Босенко Ларисі Василівні.
РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ВСЕ!

... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.12

Все далі відходять грізні і важкі роки Другої  світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував свого життя. Кожен з нас повинен засвоїти і поділяти думку, втілену в словах: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!». Традиційну лінійку, присвячену Дню визволення Полтавщини, провели учні 7А класу під керівництвом Деревянко С.А.    

Переглядів: 293 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.10

Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024