Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 2024.Травень.12, 07:38

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »

Веселий, радісний настрій приходу весни, її красу в піснях і танцях передали учні 4-Б класу у заході «Мелодії весни» під керівництвом Яхонтової Т.Я.

Переглядів: 409 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Березень.21

Дивовижно розмножились образи талановитої жінки у неповторному захопленні витонченої майстерності. У школі відбулася зустріч з місцевою майстринею – лялькаркою Балясною Вікторією Євгенією та її колекцією.

Учні також хизувалися родинними екземплярами власних колекцій.

    

Переглядів: 403 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Березень.21

8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-світоч, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі. Про місце жінки в суспільстві в різні епохи, її велике призначення на Землі, значимість представниць жіноцтва в історії нашої держави представили учні 10 класу (кл. кер. Касаткін С.М.)


Переглядів: 382 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Березень.21

Інтелектуальна гра Що? Де? Коли? - гра для старшокласників, яка виявляє обдарованих і талановитих дітей, розвиває творчу активність, стимулює розвиток інтелектуальних і пізнавальних можливостей, створює умови для самопізнання й самореалізації, пропагує наукові знання і розвиває у школярів інтерес до наукової діяльності, а організовує дозвілля учнів вчитель географії, заступник директора з навчально-виховної роботи Бендрик В. І.


Переглядів: 416 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Січень.21

Новий рік вже близько. Саме час прикрасити школу, клас до свята. Не залишилися осторонь і школярі 1-4, 5-6 класів,  у яких 29 грудня відбувся традиційний новорічний ранок.

В цей незвичайний день, Дід Мороз зі Снігуронькою приготували багато ігор,  командних конкурсів « Збери Сніговика», «Листоноша», «Найкращий танцюрист». Але найголовнішим дійством була, звичайно, подорож в казку: чудова, захоплююча і повна пригод, яку подарував учням ляльковий театр.

 

Переглядів: 397 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Січень.06

У  с. Скороходове Чутівського району відкрили меморіальну дошку бійцеві АТО Єгену Юденкові.  Дошку встановили на фасаді нашої школи, де навчався військовослужбовець.
«Добродушний, ввічливий, скромний. Таким згадую свого брата.  Сьогодні я зустрівся з людиною, яка була з ним в останній час, перед цією атакою. Все що він згадує про брата – це його добродушність.Настільки доброзичливий, та відкрита людина був мій брат», – розповів брат загиблого  Дмитро Юденко.
 Євген Юденко, народився Горішніх Плавнях. Останній час проживав у с. Скороходово. Загинув у червні 2014 року на блокпосту неподалік селища Піски. Автомобіль виконуючи бойове завдання, підірвався на фугасі. На той час Євгену було 27 років. Брат загиблого Дмитро Юденко  був одним з ініціаторів встановлення дошки. Брати мріяли відкрити власну справу. Нині цю ідею втілює в життя Дмитро.

... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Грудень.30

Пам'ять про жертви голодомору намагалися стерти. Але вона жила, бо чудом уціліла жменька людей, які зберегли її. Дорога кожної людини, кожної країни   у майбутнє пролягає через її минуле. Потрібно пам’ятати власне минуле, зрозуміти його, щоб не повторилось на Україні страшного горя – ГОЛОД.  І в ті страшні часи, на краю чорної могили, на смертельному своєму прузі Україна возносила до неба молитву-благання: «Хліб наш насущний дай нам, Господи, сьогодні!..» Сьогодні, бо завтра буде вже пізно.

Хвилиною вшанування світлої пам’яті жертв голодомору в Україні 1932-1933 років, що стала актом поминальним, актом перестороги  для всіх учнів  Артемівської ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочалася урочиста тематична лінійка 25.11.2016 року. Учні 9-Б класу з класним керівником Борсу ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Грудень.27

Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу. Шануючи рідну землю, 01.12.2016 року в школі традиційно пройшов День України.

Учні 6-А класу разом з класним керівником Литвиненко В.В. підготували виховний захід «Моя Україна. Моє селище. Мій клас». Захід для учнів 5-6 класів розпочався зворушливим танцем дівчаток у супроводі  пісні Ніни Матвієнко «Квітка-душа». Учні повели глядачів шляхами України позначений прекрасними піснями, історичним літописом селища.  Пісня, як естафета передає від покоління до покоління історичну правду про свій народ, його рідну домівку. Діти створили відео «Ми – це майбутнє України» і виконали пісню «Артемівка»

 Глядачі щиро вслухалися в їхнє палке, пристрасне, щире слово. 

... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Грудень.25

Змістовним, незабутнім залишиться захід 3А класу під керівництвом Собко С.В., учасниками якого стали батьки та учасники АТО Юденко Дмитро (брат загиблого Героя Юденка Євгена) та Собко Артем.

Переглядів: 359 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Грудень.20

9 листопада наша країна відзначає свято - День української писемності та мови. Це свято було встановлено в 1997 році Указом Президента України з метою відзначення важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства. і спрямоване на підтримку рідної мови, її вивчення, розвиток і популяризацію та водночас демонстрацію її багатства та краси.

Під керівництвом вчителя української мови Дерев’янко С.А. вихованці 5А класу продемонстрували навички хореографії, майстерність у декламуванні.

 

Переглядів: 392 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Листопад.21

Під такою назвою провели захід для учнів середньої школи з відеосюжетами на основі історичних матеріалів учні 9Б класу, кл. кер. Борсук О.О. та, по традиції, влаштували реквієм біля пам’ятного знака жертвам Голодомору у присутності представників селищної ради.

Переглядів: 334 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Листопад.21

23-30 серпня 2016 року Національна академія педагогічних наук України проводить для вчителів веб-конференції в режимі он-лайн трансляції. Під час цих заходів на підставі методичних рекомендацій, підготовлених МОН спільно з НАПН України, будуть висловлені поради учених академії щодо змісту загальної середньої освіти, розвантаження навчальних програм, які рекомендовані міністерством, коментарі до змісту нових підручників, що запроваджуються цього навчального року, а також ознайомлення освітян із новітніми досягненнями педагогіки. Реєстрація для участі у веб-конференції за посиланням

... Читати далі »
Переглядів: 500 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Серпень.13

Літо - чудова пора року. Це прекрасна нагода відчути і побачити літо, не пропустити зустріч з ним. Допоможе вам у цьому - наш табір «Джерельце». Влітку 2016 року ми спілкувались з друзями, ходили в ліс на прогулянки і бували на екскурсіях, грали в м’яча і змагались з різних видів спорту. Життя у таборі дало змогу  не тільки відпочити, зміцнити здоров’я, але й дізнатись багато цікавого, нового про наш край, нашу державу. Тож бажаємо вам набратись сил і гарно відпочити наступного року.

Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Червень.26

Перший день літа –  Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Наші діти – це найдорожче що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Закликав усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Червень.02

13 травня  відбувся загальношкільний захід «Родинне свято». Яке підготувала разом зі своїми учнями класний керівник 2-А класу Собко С. В. У цей день зібралася вся дружня шкільна родина: учні, вчителі, батьки, братики й сестрички учнів, дідусі та бабусі. Захід цей  приурочений  Міжнародному дню сім’ї, який відзначається 15 травня.

День сім’ї – найбільш зворушливе свято для кожного серця, тому що сім'я займає особливе місце в житті кожної людини. Тато й мама дають нам життя, виховують, навчають, привчають до праці. Вони хвилюються за невдачі та радіють нашим успіхам. Сім'я складається з батьків, дітей, їхніх дідусів і бабусь, які люблять один одного, піклуються і допомагають один одному.  Ми знаємо, що ласкава мама завжди приголубить, а руки батька нас підтримають, бабуся розкаже цікаву казку, а дідусь дасть щиру пораду. Це – наша сім`я. Родина — це не тільки родичі і рідні. Це і клас, в якому навчаються учн ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Травень.21

9 травня у селищі Артемівка за участю учнівського колективу  відбувся мітинг до Дня Перемоги, на який прийшли люди багатьох поколінь, щоб схилити голови перед героями, перед подвигом великого народу. Серед гостей були голова селищної ради Дрозд Василь Михайлович, його заступник , голова ради ветеранів Дудник В. В. та інші.

Ведучі  урочистого мітингу Бочарова Катерина та Гречаник Таміла, учні 9-А класу Пантась В., Борсук Р., Тертишний Д., Капиріна А., Ляшенко Р., п’ятикласниця Клименко І., та першокласники Ляшенко Д., Онайко А., Андрощук А., Красний О., Вільховська Є.  хвилюючими словами   доносили до присутніх  священні  слова пам’яті про героїв, що полягли на фронтах  світової війни та поваги і пошани до ветеранів, які здобували Перемогу в боротьбі з фашизмом. Щирі сльози у присутніх викликало виконання пісні «Степом» у виконанні учениці 8-А класу Булиги Анни.

Сьогодні цей день - це хвилюючий& ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Травень.11

6-Б клас нагадав учням середньої школи про Чорнобиль — важкий, болісний урок, якого забути неможливо. Байдужість, легковажність, бездумність, безвідповідальність, некомпетентність — ось хто винен! Учімося любити природу, боротися за неї і відповідати за свої дії закликали діти (кл. кер. Гаркуша М.П.).

 

Переглядів: 370 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Квітень.30

11 квітня учні 5-Акласу під керівництвом  Литвиненко В. В.провели тематичну лінійку, присвячену Дню книги. Школярі розповіли про історію виникнення книг. Діти акцентували увагу на розвитку книгодрування в Україні ще з часів Нестора Літописця і до сьогодні.

         Учні наголосили, що книга – це не лише джерело знань, це «океан» духовного збагачення та оновлення. Обов’язок кожного – берегти книгу та з цікавістю поринати у чарівний світ поезії і прози.

 

Переглядів: 637 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Квітень.12

1-го березня відзначається надзвичайно світла та радісна подія — свято приходу весни. Традиція вшанування весни, яку уособлює прекрасна дівчина, збереглася і до наших часів. Одним із довгожданних свят учнів школи є Свято весни. Найчарівнішою, найбажанішою для серця завжди була весна, з життєдайним теплом якої воскресала природа. Кожна пора року має свої особливості, свою красу, але жодна з них не оспівана так весело й ніжно, як весна.

Весна —це сонце і тепло.

Весна — це радість усьому живому, що прокинулось від зимового сну.

Весна —це зеленцвіт і пахощі квітів.

Весна —це світлі надії.

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Березень.13

Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024