Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024.Травень.10, 17:50

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »

19 лютого у стінах Артемівської загальноосвітньої школи проведено загальношкільну тематичну лінійку "У нашій памяті вони назавжди залишились..." на якій учні 9-Б класу та весь загал учнівського колективу школи вшанували героїв Небесної сотні.

Ми закликаємо всіх згадати у своїх молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай память всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення нашої держави.

Переглядів: 582 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Лютий.19

День закоханих у школі — це завжди жарти, дзвінкий сміх, пісні, які примушують серце битися частіше, і змагання за звання кращої пари. 14 лютого святкують не тільки закохані парочки. У цей день (або напередодні) у багатьох школах влаштовуються святкові заходи для дітей різного віку. Як святкують  День святого Валентина в нашій школі?

Цього року святковий настрій  принесли учні 9-А класу з класним керівником Прокопчук Н.П.  Свято складалося з двох частин: святкової вистави та конкурсів. Цікавий, пізнавальний вечір запам'ятався учням.

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Лютий.18

30 грудня у школі  відбулася новорічна театральна вистава для учнів 1-5 класів. До дітей завітали казкові герої казок, які розважали своїми конкурсами, загадками, повчальними розповідями. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій сам Дід Мороз з Снігурочкою вели новорічну дискотеку. 

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 702 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Січень.19

Першими відсвяткували новорічне свято учні 6-11 класів. 29 грудня відбулися виступи класних колективів 6 – 8 класів, які вразили змістовними міні-виставами та яскравими новорічними костюмами. Новорічна програма складалася з хороводів, конкурсів та інсценізованих новорічних казок підготовлених учнями кожного класу.

Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і  проведеш.

Вечір для старшокласників підготували учні 11 класу, на яке завітали учні та батьки та гості школи. І я думаю вечір приніс новорічне диво в життя всіх учасників, гостей.

... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Січень.19

 

Двадцятого грудня Чутове вдруге приймало гостей - учасників відкритого обласного чемпіонату зі спортивно-бальних танців «Кубок Чутівщини-2015». Конкурс відбувся за підтримки голови районної ради Володимира Филенка та Чутівського селищного голови Миколи Корольова, а також спонсорів: керівника ПСП «Оберіг» Миколи Полтавця, фермерів Анатолія Бурніса, Віктора Онищенка, Олександра Шинкаренка, Михайла Грекова, голови правління РайСТ Лідії Кириченко, Чутівської селищної ради, керівника магазину «1000 дрібниць» Світлани Гонтар, керівництва ресторану «Полтавчанка», приватних підприємців Людмили Листопад, Ірини Мороз, Володимира Шукевича, Юлії Конєвої. Музичне оформлення забезпечували Сергій Пирожков, Олександр Зебкало, Антон Кулик. Попід яскраво оформленою аркою у супроводі ростових ляльок і під бурхливі оплески пр ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2016.Січень.08

Гамірно, весело, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як проходить, другий рік поспіль,  шкільний благодійний ярмарок у Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовану вдома, – дбайливо  загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, працівникам – усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Відбувся ярмарок у приміщенні школи, де всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі товари, а покупцям – розглянути та вибрати для себе щось цікаве.

Участь у благодійному ярмарку традиційно взяли всі класи школи. Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – випічка, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з повидлом, сирники, пиріжки. ... Читати далі »

Переглядів: 787 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Грудень.19

У суворий для країни час у  районі функціонує сильне волонтерське братство. 2 грудня відбулася зустріч з старшокласниками школи групи активістів волонтерського руху та бійцем АТО, учасником бойових дій в Донецькому аеропорті.

Волонтери подякували учням та педагогам за  підтримку та  допомогу  і  розповіли про те, як  везли та передавали допомогу бійцям на передовій.                 

 «Найбільше воїни чекають на ваші листи, малюнки, символіку, які одразу ж розвішують у своїх бліндажах та військовій техніці, ховають  під бронежилетами. Це  їхні обереги, це знак того, що їх чекають, люблять і підтримують», - розповіла Володькіна Л.А. Свою розповідь про зародження волонтерства супроводжувала фото та відеоматеріалами. Розповіли про волонтерство  також присутні активісти волонтерського руху Квітчатий Д., Сологуб Н.І. Волонтери  привезли  учн ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Грудень.13

Пісня… Хто не був зачарований нею! Це душа народу, це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Вітчизни і ненависть до її ворогів. Вона пахне весняними дощами, синіми льонами, запашними чорнобривцями, материнськими теплими долонями. Українська пісня живе з давніх часів, живе, переживаючи цілі покоління. Добрі люди кажуть, що українець співає цілий рік і цілий вік. Минають віки, змінюються суспільні устрої, потрясають світ нищівні війни і голодомори, на зміну одним поколінням приходять інші — у кожного свої смаки, свої уподобання. А пісня залишається, через усі злигодні й поневіряння проносить вона свій первісний чар, свою нев'янучу молодість. 

Українська пісня лунала коридорами школи, переливалася дзвіночками, відкривала двері класів.Так 1 грудня учні школи святкували шкільне свято День України.

... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Грудень.13

1 грудня школа вкотре святкувала День України, присвячений річниці Всеукраїнського референдуму 1991 року, який підтвердив Акт проголошення незалежності України. Заходи, які відбулися в цей день –  проведені з метою виховання учнівської молоді як патріотів України, готових самовіддано розбудовувати її як суверенну, демократичну, правову і соціальну державу, виявляти національну гідність, знати і цивілізовано відстоювати свої громадянські права та виконувати обов'язки, сприяти  злагоді в суспільстві, бути конкурентноспроможними, успішно самореалізуватися в соціумі як громадяни,  професіонали, носії української національної культури, мати почуття гордості за свою країну, прагнення до її незалежності.

Останнім часом погляди мільйонів людей спрямовані до своєї історії, словесності, культури. Ми обличчям повертаємось до замулених криниць своєї духовності. І такою невивченою цариною нашої історії є символіка – державна, національна, н ... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Грудень.13

Збагатити  знання  учнів про  рідну Україну, виховувати  глибокі  почуття  любові, до  рідної  мови, бажання  берегти  свою  національну  культуру, бути  патріотами  своєї  держави – таке завдання стоїть перед наставниками наймолодших школярів. Саме з такою метою був проведений захід для початкових класів, який підготували учні 3-Б класу (класний керівник Яхонтова Т. Я.)          

Переглядів: 587 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Грудень.12

28 листопада була організована тематична лінійка для учнів за участю представників від селищної ради з метою поглиблення  знань  про голодомор 1932 – 1933рр,  виховання особистої стурбованості кожного за події тих років,  пробудження бажання вивчати історію своєї держави, берегти її традиції, уболівати за майбутнє країни.

1933 рік – найчорніший час в історії України. Навіть через століття боляче ступати стежками жахливої трагедії, яка сталася на благословенній землі квітучого українського краю. Ніде в світі не зафіксовано голоду, подібного тому, що випав на долю однієї з найродючіших країн. Ще довго-довго, з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, які залишили життя земне у пекельних муках.

Світ мав би розколотись надвоє, сонце мало б перестати світити, земля – перевернутись – від того, що це було на Землі. Але світ не розколовся. Земля обертається, я ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Листопад.29

14 жовтня – День українського козацтва. У цей день для учнів проводяться заходи з метою формування знань учнів про козацьку добу, яка  тривала кілька століть (від кінця ХV до кінця ХVІІІ), про її важливе значення в історії України, про духовний зв'язок з лицарями-козаками, який став втіленням невмирущого українського духу. Традиційно в школі відбуваються в цей день зустрічі з представниками місцевої козацької громадської організації Дроздом В. М., Мимоходом В. І., Ковалем С. І. Загальношкільне свято організували для учнів середньої та старшої школи учні 9-Б класу під керівництвом Касаткіна С. М. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 786 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Жовтень.16

21 липня стало чорною датою не лише для родини Юденків – на рідну землю в домовині повернувся 27-річний Євген Юденко. Повернувся, аби вже ніколи не радувати своїх рідних. Повернувся, віддавши життя за мирне майбуття нашої країни. Його мати, Галина Іванівна, виховала трьох синів.

11 вересня біля стін Артемівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла церемонія відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику АТО Євгену Юденку.

Народився Євген 20 січня1987 року у Комсомольську. У 1996 році родина переїхала до Артемівки. Хлопець був товариським, відкритим. У 2008-2009 роках виконував громадянський обов’язок у лавах збройних сил України

              Євген болісно сприймав те, що коїлось у державі, усі новини  про події,  що розгорталися на сході України. Тому, у квітні 2014 року, саме він, наймолодший, не вагаючись, пішов захищати рідні кордони.

Рядовий Євген Юденко служив во ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Вересень.15

«Мирна Україна!», «Допоможемо бійцям!», «Повертайтесь додому живими!» — ці та інші лозунги чуємо щодня на роботі, на вулиці, у соцмережах. Люди збирають кошти, відправляють ліки, речі й листи в зону АТО, з радістю зустрічають своїх героїв, котрі повернулися зі Сходу. Не стали винятком і учні Артемівської школи. Для того, щоб відчути потреби бійців і відгукнутися, учням було запропоновано виконати роботу з плетіння захисних маскувальних сіток. Такі сітки розмістили у актовій залі, на спеціальному стенді, щоб кожен – учні, педагогічні працівники чи просто небайдужі люди – зміг долучитися до плетіння цього захисного спорядження.

Долучалися до плетіння сіток майже всі школярі, але для частини учнів  ця робота була дуже важливою, адже десь на фронті їх татко. І, можливо, він якраз і потребує захисту від ворога.

  ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Вересень.15

1 вересня 2015 року відбулася урочиста лінійка, присвячена святу першого дзвоника! Найхвилюючим це свято було для наших перш ... Читати далі »

Переглядів: 682 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Вересень.15

 У вівторок 21 липня 2015 року відбулося вшанування пам’яті загиблих: Євгена Юденка.  Минув рік від того страшного дня, як на Чутівщину прийшла страшна звістка про загибель  в зоні АТО.  Група із числа працівників районної ради та райдержадміністрації, райвійськкомату, священнослужителів та представника редакції газети «Сільські новини»,  відвідала місце поховання та поклали квіти до могили загиблого захисника Батьківщини.            

 Заступник Артемівського селищного голови Юрій Нікітін провів мітинг-реквієм, а отець Михайло відслужив панахиду по безневинно убієнних. 

 Вшанувати пам’ять  свого земляка  прийшли  школярі та  однокласники  Євгена Юденка з Артемівської загальноосвітньої школи. 

 Мама - Галина Іванівна та брат Євгена Юденка – Дмитро, який теж захищає Батьківщину в рядах батальйону Азов,  сказали добрі с ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Липень.22

27 червня відбулося обласне культурно-мистецьке свято «Маріїна долина», яке приурочене видатній художниці Марії Башкирцевій, Дню молоді та Дню Конституції. Проходило дійство у с.Черняківка Чутівського району, де провела свої дитячі роки маленька Марія. Вона черпала всю красу села і втілювала її у своїх полотнах.

На початку свята відбулася екскурсія до музею, на якій юні екскурсоводи розповіли про весь життєвий та творчий шлях видатної землячки та покладання квітів ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Червень.29

Цієї весни у Полтаві 30 та 31 травня 2015 року відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий Час». Конкурсну програму слухали в Будинку науки і техніки (Будинок культури залізничників). Фестиваль пройшов під гаслом «Діти України за мир».

Цього року оргкомітет з радістю запросив всіх бажаючих прийняти участь в у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий Час», де на учасників чекало кваліфіковане журі на чолі з Героєм України, народною артисткою України, Лауреатом Державної премії УРСР ім. Т. Г. Шевченка, Членом Спілки кінематографії України – НІНОЮ МАТВІЄНКО.

Анастасія Єрофеєва (4-А клас) та Анна Булига ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Червень.24

Нинішній рік не був винятком, тому й потрапили учасники та глядачі у справжню країну Талантію. Стрімкий і невпинний, як бурхлива річка, марафон пісень, танців, інструментальної музики, віршів та драматургії захоплював глядачів. В конкурсній програмі першої вікової категорії від шести до дванадцяти років представила нашу школу незрівнянна юна вокалістка Анастасія Єрофеєва (5-А клас).

 Гумореска незрівняного сатирика П.Глазового в інтерпретації Дарії Матвеєвої (8-А клас) була досить оригінальною. Тож вітаємо її з  перемогою у художньому читанні.

 Визначили переможців і в пісенному конкурсі. Призові місця у співі посіло тріо випускниць школи  у складі Каріни Максименко, Ірини Кабанової, Ольги Гребенчукової.  В інструментальному мистецтві перше місце зайняв ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Червень.12

У суботу, 30 червня, подвір’я школи майоріло різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято з нагоди урочистої події - вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Увесь день було хмарно, не вистачало сонця й тепла. Та природа змилувалась і дала можливість провести урочистості. Дівчата у гарних вечірніх сукнях, хлопці в костюмах. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ані посмішок, ані сліз. Протягом одинадцяти років їх вели шляхом добра, любові й надії класні керівники (В.В.Литвиненко, В.Г.Яковенко)  та педагогічний колектив школи на чолі з директором школи В.М.Удовиченко та заступником з навчально-виховної роботи В.І. Бендрик. Щемливо і тривожно було на серці у кожного з них. Адже в цей нелегкий час вихованці стають на свій дорослий життєвий шлях. Як ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Червень.05

Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024