Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 2024.Квітень.28, 01:51

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 13 14 15 16 »

29 травня традиційно пролунав Останній дзвоник. В урочистій обстановці були підведені підсумки навчальних досягнень учнів та педагогів за 2014-2015 навчальний рік, вручені грамоти переможцям та призерам олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН, конкурсів різних рівнів. Зі святом педагогів та школярів вітали  представники Чутівської районної держадміністрації,  представники відділу освіти, батьки, спонсори. 

Переглядів: 612 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Червень.03

 04 березня 2015 року у приміщенні районного Будинку культури відбувся районний огляд-конкурс художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів „Веселка - 2015“. 

 Серед читців призове місце розділила Анна Булига (7-А клас). Другу сходинку в інструментальному мистецтві посів Владислав Святний (5-А клас). Слід відзначити вдало підібраний репертуар, артистичність виконання тріо у складі Владислави Лаврушко (8-Б клас), Вероніки Новицької, Анни Булиги (7-А клас). Сподобалася і хореографічна композиція  «Ой, говорила тиха вода»  юних танцюристок.

Переглядів: 620 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Березень.13

11березня 2015 року проведено районний конкурс-огляд екологічних агітбригад, в якому взяла участь  Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

У своїх виступах агітбригада порушувала проблеми екологічної ситуації в селищі Артемівка, охорони та збереження водних ресурсів та об’єктів (місцевих ставків), демонстрували результати і досягнення проведеної природоохоронної, дослідницько-експериментальної роботи, ставили завдання для поліпшення навколишнього середовища.

Вирішення проблем екології місцевого значення демонстрували вдаючись до театралізації,  художньої самодіяльності, використання мультимедійної дошки.

     Журі визначили переможців конкурсу-огляду екологічних агітбригад та театрів і екологічна агітбригада «Водограй» Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зайняла друге місце серед шкіл учасниць.

... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Березень.11

У2015 році колектив Артемівської ЗОШ І-ІІІ ступенів започаткував нове шкільне свято – День краси у березні, присвячене Міжнародному жіночому дню – 8 Березня. У плані цього свята 6 березня були проведені такі заходи:

  • Конкурс «Юна господиня» серед дівчаток 5 -11 класів, які змагалися у кращому виконанні оздоблення салатів;
  • Виставка юних майстрів, які запропонували різні види робіт – вишивки, малюнки, вироби з бісеру, пластиліну, паперу, тощо.

В цей день всі дівчатка прийшли до школи маючи прикрасу – квіточку, прикріплену до волосся. Причому в кожному класі всі дівчатка мали однакову прикрасу.

Ранок розпочався загальношкільною лінійкою. Юні представники чоловічої статі привітали жіночу половину школи і хорошими словами, і музичним номером, виконаним на баяні, і задушевною піснею.

Всі заходи налаштували учнів і педагогів, обслуговуючий персонал на позитивні емоції, хор ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Березень.07

  

Ми живемо в непростий для України час, тому не можемо стояти осторонь тих подій, які відбуваються зараз на Донбасі. Тож на заклик волонтерів про допомогу Артемівська школа відгукнулася і регулярно допомагає воїнам, які захищають нашу державу. Ми відсилаємо усе найнеобхідніше:  теплий одяг, шкарпетки, крупи, овочі, концервовану продукцію. Для шпиталю провели благодійну акцію «Врятуй життя» і зібрані кошти передали на так необхідні медикаменти. Впевнені, що наша, здавалося б, незначна допомога врятує комусь життя і збереже Україну цілісною і незалежною.

 

Переглядів: 677 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Березень.02

 У хвилі, коли під Крутами розігралась трагічна дія епопеї відродженої України, мало хто задавався питанням, який величний безсмертний акт історії звершився того дня (29. І. 1918) на полях Чернігівщини. В ім'я найсвятішої любові до Батьківщини, коли не було кому стати на захист кордонів молодої держави, пішла у бій група гордих юнаків-студентів, де вони й віддали своє молоде життя.

Це друга свята могила над Дніпром. У хвилини відчаю, в хвилини занепаду, в хвилини знесилля  приходять до неї старі й малі.

Аскольдова могила є тим дзвоном, що не дає нам зупинятись, не дає забути.

29.01.2015 стало днем всієї шкільної молоді. Учні одинадцятого класу відтворили історичний плин бою під Крутами. Лунали схвильовані голоси в актовій залі школи, линули сумні пісенні композиції та надихав Гімн України, що звучав із вуст кожного школяра.

І коли життя зітре з пам'яті суча ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Лютий.25

                         

Не стоять осторонь чорної біди і мешканці нашого селища. Військово-патріотичний проект "Хоробрі серця" присвячений людям, які виявили героїзм, людяність під час подій на сході. Вони призвані до лав Збройних Сил України під час мобілізації і досьогодні проходять службу в районі бойових дій на Сході нашої країни.

Події на сході України не залишили й Євгена Юденка байдужим. Він служив водієм-механіком БТРа, й у своїй бойовій машині зустрів смерть 21 липня 2014 року у с. Піски на Донеччині.

У той час, коли ми ходимо  вулицями своїх рідних міст і сіл, наші земляки стоять на лінії фронту заради нашого миру і спокою. 

Переглядів: 604 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Лютий.20

В історії трапляється нерідко й так, що якесь свято, якась знаменна дата, котра здавалася комусь лише «даниною ритуалу», застиглою, традицією, можливо, навіть архаїчною, раптом набуває живого, надихаючого змісту, нової духовної висоти, кличе людей на подвиг, ба навіть на смерть. День Соборності України, який віднедавна на державному рівні відзначається 22 січня, — переконливе свідчення цього. Чому? Бо ідеали національного згуртування, всенародної єдності — від Карпат до Донецьких степів, що лежать в його основі, оплачені кров’ю. Вони відстоюють у боротьбі, здобуваються жахливими жертвами. Як тоді, в січні 1919-го, коли об’єднались Українська Народна Республіка та Західно-Українська Народна Республіка, так і зараз. Ось що означає для українців День Соборності в січні року 2015-го. В нашій школі в цей день відбулися дві тематичні "лінійки" для учнів початкової, основної та старшої школи. Під час яких діти разом співали Гімн України. ... Читати далі »
Переглядів: 736 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Січень.23

В актовій залі Чутівської школи зібралися педагоги з усього району. Ведуча заходу, завідуюча районним методкабінетом Катерина Курінна запросила до вітального слова начальника відділу освіти РДА Тетяну Дейнеку та виконуючого обов’язки голови районної ради Віктора Калаура. Упродовж кількох років відділ освіти РДА разом з методичним кабінетом організовує традиційну святкову зустріч талановитих освітян, які демонструють високий рівень професійної підготовки та педагогічної майстерності у конкурсі «Учитель року». За рішенням журі визначили чотирьох переможців конкурсу. Так, щедра душею, ініціативна та творча, надзвичайно відповідальна, дисциплінована й компетентна Олена Гекова з Артемівської школи перемогла у номінації «Українська мова та література». Кращою у номінації «Класний керівник» стала Віта Литвиненко з цієї ж школи. Віта Василівна відзначається творчим підходом до справи, ініціативна й активна. Обох учителів нагородили грамотами та пам’ятними стрічками. Відзначили й вчителів, які ... Читати далі »
Переглядів: 745 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Січень.10

Новорічні свята! Вогні, подарунки, посмішки, і так хочеться тепла! Новий рік — свято особливе, його ми чекаємо цілий рік. Кожне свято для дитини – справжнє диво. А Новий рік зі своєю незвичайною, загадковою атмосферою взагалі ні з чим не порівняти. Для маленьких школярів особливо яскравою подією цього періоду є ранок у школі. Для учнів молодших класів до новорічних свят адміністрація школи організувала театральне дійство. Малюки водили хороводи, лунали вітання від Дідуся Мороза і Снігурки. Всім надзвичайно сподобалися новорічні пісні та новорічна вистава. Діти із задоволенням танцювали , розважалися, брали участь у конкурсах ,вікторинах. Жодне новорічне свято в галасливій та веселій компанії, в школі не обходиться без розгадування новорічних загадок і це подарував Дід Мороз. Дітям сподобалося розказувати вірші біля ялинки і отримувати подарунки. Свято вдалося-малюки,батьки,гості були задоволені. ... Читати далі »
Переглядів: 880 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2015.Січень.02

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій державі відзначається День українського козацтва. З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Запорожці, зокрема, мали на Січі церкву на честь Покрова Пресвятої Богородиці з іконою її Покрова. Окрім того, на свято Покрови в Україні відбувалася Велика рада, що обирала гетьмана, визначала, як козацтву жити далі. Традиційно на Покрову 14.10.2014 року, у День українського козацтва, до школи завітали представники місцевого осередку Міжнародної громадської організації "Українське козацтво" генерал-хорунжий В.Дрозд, офіцери українського козацтва В.Мимоход та А.Бурніс з подарунком. Цьогоріч діти отримали плазмовий телевізор.
Переглядів: 702 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Жовтень.23

Кожен день в школі неможливий без учителя, нехай навіть тільки один з них вважається його професійним святом. У День вчителя 3.10. 2014 року школярі йдуть до школи з букетами квітів, а вчителі приходять особливо ошатні, гарні, усміхнені. У такий день соромно прийти з невивченими уроками. Одинадцятикласники привітали вчителів всім класом та подарували святковий концерт. Кажуть, що для вчителя справжнє свято - це бачити успіхи своїх учнів. А також усвідомлювати, що його старання і зусилля допоможуть нам в майбутньому, що вони не пропали дарма. Учні запевнили свої вчителів, що вони ніколи не забудуть цю частину свого життя.

Переглядів: 716 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Жовтень.04


В Україні стало на одне свято вишиванки більше. Цього року у День знань багато дітей та підлітків одягли саме вишиті сорочки. Свято Першого дзвоника відбулося в атмосфері патріотичного піднесення. Батьки, діти, вчителі прийшли на свЯткову «лінійку», одягнені у вишиванки, з синьо-жовтими стрічками.

Під час святкової лінійки першачки зачитали віршики про те, як вони готувалися до свого першого дня в школі. За це їм представники селищної ради подарували портфелики. 1 вересня школярі почали з уроку «Україна – єдина країна». Стояли сльози в очах не лише у дітей. Тремтіли голоси і вчителів, котрі взяли на себе відповідальність виплекати школярів-справжніх українців. 18 класів, а це 364 учні переступили поріг цієї школи. І кожен із них сподівається, що вони навчатимуться під мирним небом.


... Читати далі »
Переглядів: 785 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Вересень.04

 Володимир Михно зі Степанівки цьогоріч закінчив нашу школу із золотою медаллю. До цього він ішов з першого класу, щорічно отримуючи похвальні листи за відмінні успіхи в навчанні. А найвищу шкільну нагороду він підтвердив під час ЗНО, набравши найбільшу кількість балів серед випускників району. Все це стало можливим завдяки наполегливій праці та надійній підтримці батьків і учителів. Ще в дитинстві у Володі проявився особливий хист до математичних та природничих наук. Мама, Людмила Миколаївна, помітивши це, дарувала йому дитячі енциклопедії з географії та разом з сином віртуально мандрувала материками. І результат не забарився – її допитливий хлопчик став найерудованішим географом та сильним математиком і фізиком у школі, активним учасником МАН в області, а впродовж трьох років - переможцем районних та обласних олімпіад. Цьогоріч артемівець став лауреатом персональної премії народного депутата України О.Лелюка. Премію та грошову винагороду хлопець отримав за старання у на ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Липень.16

Шкільні роки – це 3000 днів. Три тисячі днів ми прокидалися, не додивившись найзвабливіших снів, і йшли знайомою стежкою до школи.

А зараз бентежна мить… Випускний вечір… Тісним стає шкільне подвір’я, а в грудях щемливо тріпочеться серце. Чисті наші очі дивляться з довірою у теплі очі вчителів. Може сумувати і не варто, бо спів і дитячий сміх не раз зазвучить у шкільних коридорах, ще хтось не раз сідатиме за парти.

Тому хочеться помовчати, вгамувати хвилювання, бо ступаємо на місток майбутнього, відчуваємо прощання зі школою, бо для нас останній цей випускний вечір.

Хочеться, щоб цей вечір запам’ятався вам назавжди, адже він знаменує початок нової стежини в вашому житті. Хотілося, щоб цей день 31.05.2014 року залишився світлим спогадом на все життя.

... Читати далі »

Переглядів: 919 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Червень.07

Ось і настав цей радісно-хвилюючий день, день підведення підсумків і планування майбутнього.

  Сьогодні святкують всі: первачки, які успішно опанували свою першу книгу - Буквар, випускники початкової школи, які не менш успішно склали перший дорослий іспит - державну підсумкову атестацію. Та найбільш хвилюючим є це свято для наших дорогих випускників.

Шановні випускники, вчителі і батьки! Прийміть щирі вітання з останнім дзвоником, із днем, коли школу закінчило ще одне покоління юних АРТЕМІВЦІВ!

 

Більше двадцяти тисяч дзвінків почули ви за всі роки навчання у школі. Вони були різні. Це було тоді, коли ви з букетом квітів для першої вчительки переступили поріг школи. І тоді, коли він обривав ваш 45-хвилинний урок з улюбленого предмета. Це був довгоочікуваний дзвінок на канікули.

Та сьогодні для вас в ... Читати далі »

Переглядів: 792 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Червень.01

24 квітня 2014 року на базі нашої школи відбувся зональний семінар вчителів трудового навчання на тему: « Формування технологічних компетентностей учнів на уроках трудового навчання». Захід був проведений за участі методиста районного методичного кабінету Радченко О.О., керівника РМО Гезея А.М., вчителів трудового навчання: Ахмедової І.Г., Куратника В.Л. (Артемівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Петренка М.О. (Кочубеївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Шовкуна О.А., (Іскрівська ЗОШ І-ІІ ст.), Телятник Я.С. (Чутівська ЗОШ І-ІІІ ст.). У фойє школи розмістилася виставка робіт учнів, виготовлених на уроках трудового навчання. Вчителів зацікавили оригінальні роботи з дерева та підручних матеріалів. Учасники семінару відвідали урок в 6 класі з теми: «Утворення рельєфу та оздоблення м’якої іграшки»(вчитель Ахмедова І.Г.). Цікаво та результативно пройшов майстер-клас по виготовленню троянди з тканини за власною методикою вчителя обслуговуючої праці Ахмедової І.Г. 

... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Квітень.24

 У Полтавському техуніверситеті імені Юрія Кондратюка пройшов І другий, обласний  етап всеукраїнського конкурсу Малої академії наук. Цього року у ньому взяло участь 789 школярів Полтавщини. Нашу школи представили: Малік Іван, 10 клас – відділення математики,  Михно Володимир, 11 клас –відділення прикладної математики,  Карпенко Каріна, 11 клас – відділення іноземних мов (англійська мова).

Переглядів: 731 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Лютий.27

Учні школи взяли участь в конкурсі малюнків крейдою на тематику "Святого Валентина". Творчий підхід до створення та оригінальність малюнків було отримано в результаті. Учні отримали позитивні емоції, згуртовано та злагоджено працювали, милувалися результатом своєї праці.

 

 

Переглядів: 1036 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Лютий.23

14 лютогоДень Святого Валентина або День закоханих — улюблене свято величезної кількості людей. Не дивно, адже кожному властиво закохуватися, любити, мати симпатії, говорити про свої почуття… Багатьом не вистачає сміливості, щоб відкрити серце тому, заради кого воно б’ється. Але у цей святковий день готові зізнаватися у коханні, співати серенади, дарувати валентинки учні 10 класу, що створили урочисту атмосферу історичної круговерті та незмінності самого кохання. На вечорі для старшокласників глядачі поринули у складні почуття Ромео (Архіпов Ю.) і Джульєти (Максименко К.), співчували Мавці (Король А.) з «Лісової пісні», захоплювалися репом прочитаним Оснадчук Н., побували на Сорочинському ярмарку. 

... Читати далі »

Переглядів: 838 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2014.Лютий.14

Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024