Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 2024.Квітень.20, 07:53

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » День вчителя
19:35
День вчителя

Зазвичай учні намагаються якнайкраще привітати своїх наставників, вони висловлюють подяку за працю, знання і турботу, В свою чергу нам, вчителям, завжди приємно чути найщиріші і найтепліші слова, а особливо, усвідомлене „дякую” з уст старшокласників та випускників.

Вчителям присвячує Анна Булига.

Десь далеко-далеко, за високими горами, за широкими ріками, за густими лісами у мальовничому селищі Скороходове стоїть непорушно... школа. Вона височіє над околицею, така рідна й мила усім. Здавалося б, звичайна школа, звичайні учні, звичайні вчителі… Але, ми школярі, можемо дати фору всім і у всьому, бо ми - діти унікальні і надзвичайно талановиті завдяки нашим вчителям. Та є одне але… ми дуже любимо експериментувати, починаючи від ганчірок, що літають по класу, поведінкою в усіх її проявах і т.д. Наші ж педагоги – їх медаллю потрібно нагородити, бо такого терпіння годі й шукати! Вони завжди зрозуміють, вислухають, хоч би скільки капостей ти втворив, пробачать усі гріхи, певно, така їхня доля…

Наші вчителі – друга сім я, школа – другий дім і коли приходить час прощатися з нею, то дуже хочеться повернути час назад, туди, у наше дитинство до любих серцю вчителів, яких завжди будемо пам’ятати. Та ще й яких вчителів!

Наші математики можуть миттєво визначити відсоток невиконаних домашніх завдань і скільки ще чекати до благословенних літніх канікул, у питанні мови і літератури вчителі-мовознавці й літературознавці справжні профі: словом можуть втішити, схвалювати до глибини душі, дати мудру пораду і поставити будь-кого на місце. Щодо майстерності нянькування, то вчителі початкових класів в цьому справжні мастаки: і коси заплетуть, і сльози витруть, і штани попідтягують, ще й професорів викохають! І як вони все одразу встигають?

А де ми тільки не бували: і на вершину Говерли підіймалися, і в печерах блукали, Маріанську западину досліджували, мандрували приголомшливими джунглями Амазонії… І всі ті дива ми чули, бачили і уявляли очима наших географів. Фізики розкривали таємниці фізичних явищ: очевидних і неймовірних. Біологи і хіміки навчили хімічити, щоб вийти із складиних ситуацій і знайти допомогу у матінки – природи. Історики і правознавці – уникати неприємних історій і «качати» права. З фізкультурниками швидко втікаємо від життєвих негараздів і долаємо буь-які перешкоди, вчителі трудового - як здобувати хліб насущний, інформатики - секрети хакерів і айтішників. І нарешті, втішить, приголубить, заспокоїть, навчить радіти кожній хвилині наш улюблений психолог.

Ви добротою освятили початок нашого життя

І ваших знань велика сила нам шлях відкрила в майбуття

Хай Вам Господь пошле натхнення, здоров'я, щастя дорогі!

Хай ваша мудрість і терпіння вам сили додадуть й снаги.

Бажаємо, щоб ваші учні країну підняли з колін.

За те, що є ви на цім світі – земний уклін!

 

Переглядів: 438 | Додав: v1ct0r1a | Теги: День вчителя, 11 клас | Рейтинг: 0.0/0
Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024