Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024.Квітень.26, 22:34

РІДНА ШКОЛА

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »

Бібліотекар Павлюк А.І. організувала виставку дитячої творчості учнів 1-4 класів «Я – творча дитина»

Переглядів: 382 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Листопад.10

День українського козацтва відзнаменувала і наша школа. На захід, що провели учні 6Б класу під керівництвом Матюхіної С.В. запросили хлопців-земляків, учасників бойових дій. Їх вітали танцями та піснями, одна з яких прозвучала з уст мами Мирної Т. Це свято -  данина всім козакам, всім сміливим та мужнім, які зробили і роблять  величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності..

  

  

Переглядів: 348 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Жовтень.18

Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися, адже враховуючи масу складнощів, що встають перед учителями кожен Божий день, мимоволі задаєшся питанням - як вчителю вдається, не дивлячись на ряд супутніх, часто найскладніших проблем, справлятися з величезним психологічним навантаженням, залишаючись при цьому людиною мудрою і толерантною, чуйною і відповідальною, впевнено і послідовно ведучи свою вірну освітню лінію в нашому житті і житті наших дітей. Квіти, привітання від учнів отримали і ми, вчителі, ті, хто безпосередньо своєю працею та порадами завжди поряд.

Підтримуючи цю добру традицію, в професійне свято всіх працівників школи День вчителя, ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчителів та педагогів, всіх причетних до освіти, а також наших шанованих вчителів, що знаходяться на заслуженому відпочинку. Бажаємо міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення та поваги учнів, випускників і найкращих успі ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Жовтень.18

До Міжнародного дня миру, який відзначається 21 вересня приурочено виставку, де усю свою фантазію і талант діти втілили у малюнках. Кожен виразив бачення і відчуття миру по-своєму. Проте усі барви почуттів були об’єднані єдиною темою: „Ми прагнемо миру”.

< ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Вересень.29

21 вересня ярмаркували. Це завжди подія радісна, метушлива. Одинадцятикласники Бочарова Катерина, Мирко Майя, Булига Анна, Гончарук Віталій та Гребінник Владислав спробували себе у ролі купців. До Чутового повезли крам не багатий, а те що матінка-земля вродила, себе показали та на інших подивилися, а тим часом задоволене людське море неквапливо рухається, розглядає товар і купує, купує, купує… Вторгували чимало, ще й подарунки та солодощі отримали…

Переглядів: 384 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Вересень.27

Урочиста святкова лінійка розпочала навчальний рік традиційно 1 вересня. Вітання висловили директор опорного закладу Удовиченко В.М. та запрошені гості: начальник відділу освіти Скороходівської ОТГ Малько О.О, голова Чутівської районної ради Филенко В. М., депутат Верховної Ради України Река А.О., старший викладач Полтавського технічного університету ім.. Кондратюка Захарченко Руслан. Першачки також отримали слово і обіцяли бути відповідальними та слухняними, за що були винагороджені подарунками, а саме портфеликами від Скороходівської селищної ради, дошками для письма та малювання – особистий внесок Филенка В.М.

   ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Вересень.18

Опорний навчальний заклад «Скороходівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Скороходівської селищної ради Чутівського району Полтавської області»

НАКАЗ

Від : 07.06.2018 року №218

Про нагородження учнів школи

похвальними листами «За високі

досягнення у навчанні».

Відповідно до положення про похвальний лист «За високі досягнення у навчанні», затверджене наказом МОН України № 579 від 11.12.2000 р (зі змінами), рішення педагогічної ради (протокол № 7 від 07.06.2018 р)

НАКАЗУЮ :

  1. Нагородити за підсумками 2017 -2018 н.р. на підставі річного оцінювання похвальним лист ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: Вікторія | Дата: 2018.Червень.12

Опорний навч
альний заклад «Скороходівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Скороходівської селищної ради Чутівського району Полтавської області»


НАКАЗ
Від : 07.06.2018 року №217

Про переведення до наступних
класів учнів 1-4,5-10 класів.

Відповідно до Порядку переведення учнів (вихованців) загальноосвітнього навчального закладу до наступного класу, затвердженого наказом МОН України від 14.07.2015 року № 762, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 липня 2015 року за № 924/27369, рішення педагогічної ради ( протокол № 7 від 07.06.2018 року)
НАКАЗУЮ :
1. Перевести до другого класу 26 учнів 1-А класу та 24 учні 1Б класу, а саме:
2А клас
1. Боц Олену
2. Влоха Богдана
3. Волохова дмитра
4. Гаркушу Артема
5. Єрофеєва Нікіту
6. Жижиля Едуарда
7. Журавля Олександра
8. Колісник Аліну
9. Кулакову Анну
10. Ку ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: goovctra37 | Дата: 2018.Червень.12

Днями в Чутівському РБК відбулося свято інтелекту, гордості і таланту, вшанування переможців обласних предметних олімпіад та обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук – «Районна алея зірок». Вітаємо наших талановитих учнів, так тримати.

Переглядів: 341 | Додав: Вікторія | Дата: 2018.Червень.10

Про юних спортсменів Скороходівської школи знають не тільки в районі, а й далеко за його межами. Вони гідно представляють свій навчальний заклад на різних змаганнях. Зокрема, щороку традиційно беруть участь в обласних змаганнях з баскетболу. Команда дівчат посіла друге місце у ІI етапі Чемпіонату України з баскетболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів. Їх нагородили грамотами обласного відділення комітету з фізвиховання та спорту. 
Вихованки досвідченого тренера, учителя фізкультури Скороходівської школи Миколи Ільченка Оксана Пророка, Анна Пономаренко, Дар’я Листопад, Анна Нос (на фото) вкотре підтвердили високий рівень підготовки і те, що вони - одні з кращих в області.


В.Удовиченко, директор Скороходівської школи.

https://www.facebook.com/search/ ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Березень.04

Кожен клас, а саме дівчата, вітали своїх хлопців по-різному, в свою чергу хлопці 10 - 11 класів показали здобутки у спорті та проявили кмітливість у конкурсах, зокрема зі складання м’ясорубки. Дівчата не залишали хлопців без уваги, підтримуючи голосними вигуками, що налаштовувало до згуртування дитячих колективів. 
Запропоновані вчителями фізкультури Ільченком М.К., Пащенком М.М., вчителем Захисту Вітчизни Сирих М.А. цікаві конкурсні завдання сприяють розвитку розумових і фізичних здібностей, виховують почуття дружби та взаємоповаги, прищеплюють прагнення до занять фізкультурою та здорового способу життя, а також збереження народних звичаїв, але насамперед юнаки повинні розуміти значення  честі та обов'язку і завжди готові прийти на захист Батьківщини та оборону незалежності рідної землі.

 

... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Березень.04

20 лютого загальношкільною лінійкою вшанували пам'ять Героїв Революції Гідності в Україні, четвертої річниці розстрілів на Майдані. Героїв, які поклали життя, щоб ми могли жити в іншій, кращій Україні. Учні 8Б класу Пономаренко А., Коваленко Л., Корлотеану Марін., Гонтар К., Фисун Д. розповіли про одну з найтрагічніших  сторінок в історії сучасної України.   

Переглядів: 387 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Березень.04

З нагоди вшанування 100- річчя героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами з метою виховання у громадян, особливо молоді та поваги до історичного минулого , котрі для українського народу стали символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність відбулася загальношкільна лінійка за участі учнів 9-го класу (кл. керівник Харченко Н.М.). Такі заходи є традиційними, вони спрямовують на підготовку до захисту Вітчизни, на прикладі подвигу однолітків, мотивують до вивчення літератури, формують почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого. 

 

Переглядів: 351 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Лютий.28

Виховання учнів національної свідомості i людської гідності має відбуватися змалечку, з народження, аби відродити паростки духовностi, сформувати риси громадянина української держави. Для  поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення учні 7А класу під керівництвом Литвиненко В.В. запропонували цікавий захід, який спонукає   до вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу, виховує глибоку повагу та любов до України.

Переглядів: 371 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Лютий.26

Напружена, нестійка соціальна ситуація, яка склалася в даний час в Україні, зумовлює ріст відхилень в особистісному розвитку і поведінці неповнолітніх. Серед них особливу увагу і тривогу викликають не лише прогресуюча відчуженість, а й підвищена агресивність. Тому школа співпрацює з правоохоронними органами, які проводить роз’яснювальну роботу щодо кримінальної відповідальності у випадках жорстокого поводження з однолітками. Одна з таких бесід відбулася 15 лютого з представником районного бюро надання юридичних послуг Турчиним А.С. серед учнів 7-8 класів.

Переглядів: 424 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Лютий.25

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Скороходівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася лінійка, метою якої є розширення знань учнів про історичні події афганської війни. Прозвучала змістовна розповідь дівчат (Пономаренко А., Фисун Д., Швець С., Клименко І., Листопад Д., Наконечної В.) з використанням матеріалів військово-історичного музею школи, яку підготували педагог-організатор Матюхіна С.В. та вчитель історії Борсук В.В. 
За традицією учні відвідали могилу загиблого воїна-афганця Максименка Віктора Григоровича, віддавши данину пам’яті полеглим воїнам, яким довелося бути учасниками бойових дій на території інших держав.

  

 

Переглядів: 347 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Лютий.23

Сирих Олександр, учень 10 класу - фіналіст І Регіонального турніру для молоді «Юні бізнес-зірки Полтавщини», який проходив з 01 листопада до 14 грудня 2017 року на базі Чутівського районного центру бізнес-освіти учнівської молоді.

Переглядів: 383 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Січень.29

У переддень Нового року, 30 грудня 2017 року, для учнів 9 ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Січень.20

Зима – дивна пора року, саме тому, що святкуємо найчарівніше свято – Новий рік з цукерками та подарунками, веселощами та розвагами і цьому втішалися не тільки діти, а й дорослі. Учні 1-5 класів радо зустрічали Діда Мороза та Снігуроньку у колі казкових героїв Полтавського академічного обласного театру ляльок. Старші представляли власні номери, бавилися рухливими іграми, а ласощі Діда Мороза з’явилися завдяки адміністрації Скороходівської селищної ради, від яких діти отримали найбільше задоволення.

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2018.Січень.20

1 грудня традиційно у нашій школі вважається Днем України. Цьогорічна виставка присвячена бабусі, діти із задоволенням розповідають про найласкавіших, наймудріших, працьовитих представниць свого роду.

Зміст заходів різноманітний, оскільки у нашого народу унікальна й багата скарбниця духовності, щедро наповнена культурними і мистецькими надбаннями: багато звичаїв, традицій та обрядів, що сягають коренями в сиву давнину. Учні 4Б класу (кл. кер. Фисун С.М.) возвеличували Україну в піснях та віршах, гумореска про мову прозвучала у виконанні Борисенко Д., про рідну землю, що славиться своєю історією, національною культурою, а народ волелюбною і співочою вдачею продемонстрували учні 6А класу (кл. кер. Деревянко С.А.), про красу землі української та вроди дівочої показали семикласники в епізоді з твор ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: v1ct0r1a | Дата: 2017.Грудень.09

Корисні посилання
Дія. Цифрова освіт
Форма входу
Пошук
"Гаряча" лінія
...
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Правова допомога
Оперуповноважений КМСД Чутівського РВ УМВС України у Полтавській області, капітан міліції Шульга Ростислав Андрійович (05347) 9-12-55 Артемівський дільничий інспектор Новіков Максим Ігорович (099)01-07-353
Погода

Copyright MyCorp © 2024